keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kesäkurpitsakeitto





Tarjouksessa oli kesäkurpitsaa, joten päivän ruoka oli siinä.
Resepti on poimittu Me-lehdestä.

Freesaa paloitellut vihannekset tilkassa öljyä.
Lisää kasvisliemikuutio, timjami ja vesi.
Kiehuttele 15 min.
Lisää kerma ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
Lisää suolaa ja pippuria.

Keiton kiehuessa paahda kuivalla pannulla ensin siemensekoitusta ja sitten pekonia.

Annostele lautasille ja ripottele keiton päälle siemenet ja revitty pekoni. Tarjoile.

2 kommenttia:

Juju kirjoitti...

Käsinkirjoitettu resepti on niin tunnelmallinen!

Ilonpilkkuja kirjoitti...

Ne on kivoinpia, mutta viitsin ryhtyä hommaan vaan jos resepti on tarpeeksi lyhyt, ja sittenkin tiivistelen vielä lisää. :)