maanantai 13. toukokuuta 2019

Ilmainen viikkojärjestyspohja käyttöösi! Free Weekly Planner!

Lapset alkavat olla siinä iässä, että muistettavaa on yllättävän paljon. Olen ollut aina kohtalaisen liiba-laaba kalenterien suhteen, mutta olen yrittänyt skarpata niiden käytön kanssa viimeisen vuoden ajan. Meillä on käytössä Google-kalenteri, joka toimii hyvin koko perheen yhteisenä menokalenterina, mutta nuorimmaisella ei ole vielä siihen pääsyä ja muutenkin konkreettinen, seinällä oleva kalenteri on lapsille selkeämpi.

Tämä “liiba-laaba” -meininki näyttää tulevan luonnostaan myös jälkikasvulle ja siksi suunnittelin meille ikioman viikkojärjestyspohjan.

Näitä kalentereita on netti pullollaan, mutta halusin tehdä oman ja meille sopivan geneerisen tulostepohjan (Koko: A4, pysty, jpg).
Meillä on käytössä englanninkielinen pohja, mutta tein tulostuskäyttöön myös suomenkielisen version. Olet tervetullut tallentamaan ja tulostamaan sen omaan henkilökohtaiseen käyttöösi.

In English:

Free weekly planner for your personal use!

Weekly planners come in all shapes and sizes. I made one that fits our needs (size: A4, vertical, jpg), maybe it could be useful for you too. It’s free for personal use only. Just download it, print it out and try it!

Feel free to leave a comment if it made your life any easier.



Ei kommentteja: