keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulukortteja sarjatyönä


Mikä satumainen kankaanpala sattuikaan sormiini kangaskaupassa! Inspiraatio joulukortteihin iski siltä seisomalta ja hylkäsin samantien suunnitelmani perunapainannasta.

Lapsi halusi myös osallistua toimintaan ja taisikin sitten ihan itse ehdottaa, että voisi piirtää pompulamallin. Pyysin niitä muutaman eri kokoisina, jotta sarjatyössä olisi hieman vaihtelua.

Näin ne tein
Kortit ovat kaksipuoleisia ja ne voi ripustaa vaikka kuusenoksalle.
Leikkasin osat: kaksi samanlaista (jos muoto ei ole säännönmukainen, pidä kankaan nurjat puolet vastakkain) pyörylää korttia kohden ja hieman suurempi keskipala kartongista.
Muotoilin ja kirjoittelin viestikortit.
Pujotin viestikortin nauhaan ja nauhan päät kankaan alle ja ompelin kerran kankaisen pyllerön reunoja mukaillen niin, että kortti valmistuu yhdellä ompeleella.

Ei kyllä sitten niin mitenkään toistu tuo kankaan mahtava pilke kuvissa. Se on super-bling!

Tuo kuvassa näkyvä tikkuporo lähti mukaan reissultamme. Olisin ottanut vaikka suurimman, mutta kuljetuksellisista syistä päädyin pienimpään kokoon... Poro löytyi Potterybarnista. Sai miehet odotella hetken jos toisenkin, kun jämähdettiin liikkeeseen äitini kanssa. Poro olisi hauska toteutettuna ihan oikeista oksista myös, eikä malli ainakaan ole hankala.

Ei kommentteja: