perjantai 2. marraskuuta 2012
Rapeat lehtikaalisipsit
Härregyyyyd miten hyvää! Tätä ruokaohjetta on nähnyt milloin missäkin ja aina sitä on myös kehuttu pilviin... Vaan etpäs kuule tiedä mistä jäät paitsi, ellet kokeile!
Tarvitaan vain
Pussi lehtikaalia (150 g)
Loraus oliiviöljyä
Ripaus suolaa
Huuhdo lehtikaali, revi lehdet suuhun sopiviksi paloiksi (paksut lehtiruodot jätin käyttämättä) ja pyöräytä salaattilingossa kunnolla kuiviksi.
Sekoittele astiassa joukkoon oliiviöljy ja suola. Tämä onnistunee parhaiten käsin, että öljyä saa joka puolelle.
Levitä lehdet tasaisesti uunipellin päälle leivinpaperille ja paista 175 °C n. 10 minuuttia, mulla taisi mennä jopa 15.
Kokeile jossain vaiheessa, joko herkku rapisee suussa. I-H-A-N-A-A!
Tämä vitamiinipommi upposi lapsiinkin ainakin ihan yhtä hyvin kuin tavalliset sipsit.
Tunnisteet:
alkupala,
lehtikaali,
lehtikaalisipsit,
resepti,
snack,
välipala
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Moikka,
Jätän kommentin nyt tähän kenttään, koska en löytänyt sähköpostiosoitettasi.
Mutta voitit vanhassa blogissani julistearvonnassa. Jos olet lähettänyt viestiä, se on voinut mennä roskapostiin, kuten toisellakin voittajalla. Olen sulkemassa pian tuota vanhaa blogiani,ja siksi huutelen perääsi. :)
Jos haluat julisteet, laita vaikka mailia osoitteeseen: roadtothelighthouse@gmail.com
Tuotahan on pakko koittaa. Juureslastuja ollaan tehtykin.
Onnea arvonnan voittajalle!
Jee! Aina on kiva voittaa, varsinkin sikasiisti julistesarja!
Tätä pitää kokeilla, en nimittäin usko ennen kuin maistan :D
Kiitos harvinaisesta ruoka vinkistä:)
Lähetä kommentti